Bästavän.


Home Sweet Home!

Heej! Igårmorse gick vi upp suuupertidigt (för att vara mig iallafall haha) och behövde ta farväl av allihopa :/ Sedan sov jag typ hela bilresan hem igen så när jag vaknade var vi nästan hemma, vilket var asskönt. På kvällen innan vi åkte hem gjorde vi något helt fucking amazing, jag och Emma frågade mormor om de hade gamla bilder på mamma eller Anders (vilket är min morbror, och Emmas pappa) och då sa de att hon och morfar hade massa gamla rullar med filmer från när de var unga och när mamma och Anders och Sophie var små, och vi went craycray haha. Nej men vi ville verkligen se dem, så morfar fick mecka lite med den eftersom att den stått undanlagd så länge, och jaa det är en sådan där gammal projektor eller vad det nu heter, sådna där sjuukt gamla video-spelare som man behöver en vit duk till och så. Och assåå asdfghjkl jag tror jag dör, det var typ tusentals videor på när mamma var 1, 2, 3, 4, 5 år och uppåt och jag döör vad söt hon var! :') Mormor sa att de skulle fixa så att vi skulle försöka få det på en CD, eller på något sett försöka spara på datorn om det nu är möjligt. 
Aja, igår kom vi hem igen och vi är även hemma idag. Nu blir det jordgubbar, grädde och glass till lunch. Puss 
 

Bra dag!

Hej!
 
Idag har jag varit med Kajsa på stranden nästan hela dan, vi åkte efter lunch och var på stranden till fem tiden.
Efter det så blev vi lite trötta på stranden så vi tog bussen in till stan och fikade, kollade kläder osv och jag hittade en tröja som är ganska dyr i Stockholm som jag ska köpa imorgon för jag hade inga pengar med mig idag!
 
Sen kom mamma och pappa och hämtade oss och vi åkte hem. Jag drog hem och duschade för jag kände mig smutsig eller vad man ska säga för jag var så sandig eftersom halva stranden hade smetat in sig i min hawaiian oil hehe..
 
Annars så är det faktiskt första gången jag är på stranden sen jag kom hit för det är ganska långt dit så vi badar på andra roliga ställen här i närheten istället! Så jag har inte blivigt lika brun som jag brukar bli fast jag fick liiite färg idag, plus att mitt hår har blivit jätteblondt så jag ser mycker brunare ut hahah
 
Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och lyssna på lite musik, smsa med kompisar och kanske ladda upp lite bilder här på bloggen från dagarna här, men jag vet inte om jag orkar så vi får se!
 
Puss♥

Varmt!!

Hejj! Som vanligt åkte vi till stranden imorse, vi åkte till samma strand som igår, fast med STORFIKA med haha. Och dessutom följde hela Emmas familj med :) Så det var skitkul, och det var skiiitvarmt idag, tog fan död på oss alla.
Just btw, måste berätta en sak till, Emma och jag såg en skitkul film igår, tror att jag aldrig har skrattat så mycket i mitt liv omfg. Den heter "A Haunted House" och är enligt swefilmer en skräck-komedi, fast i min åsikt var det typ bara komedi haha. Lätt en av de roligaste filmerna jag sett så om ni ser den så vet ni till 100 % vilken humor jag har hahah. Måste kila, puss ♥

BSE!

Hej! Har ni sett på "Best Song Ever" än? Haha första gången jag lyssnade på den grät jag, är så sjukt stolta över killarna, och har typ garvat resten av alla 749028323978 gånger jag har kollat på den xD Jag och Emma kollade nonstop på den igårnatt när vi sov i husvagnen, och jag tror jag aldrig haft så roligt.. Vi garvade fan så vi grina. Vi typ pausade varje 0.001 sekund och dog. Här är några av bilderna vi fick.. Puss ♥
 
 
 

1D!!

Hej! Igår glömde jag ladda upp den viktigaste bilden ju! Jag köpte även:
1D's album "Take Me Home" OMFG. Hehe men alltså no offence Bieber, men din skiva har börjat bli lite uttjatad efter att den har spelats på högsta volym 237868923651823 gånger. Så nu blir det 1D istället! ;) Puss ♥

Kul här i Sundsvall!

Hej allihopa!
Har fortfarande kul här i Sundsvall, imorse åkte vi till Hartungviken, ett annat badställe! Det var kul! (: Men Emma var förkyld, så hon babade inte :/ På tal om sjuk, igårkväll hade jag sjukt ont i huvudet, men jag tog en Alvedon och sov bort skiten. Då missade jag ju såklart husvagns-grejen :/ Alltså alla barn skulle sova i husvagnen men jag missade det :( Aja, vi ska göra det ikväll igen :) Måste äta nu, puss!
Btw, vi shoppade idag! Bilder kommer här nere! ♥

Ny design!

Jag och Alice har snackat länge om att vi måste göra om designen eftersom den var ganska vintrig och det var vintriga bilder i headern osv!
 
Så nu har jag haft ganska mycket tid över här i skåne där jag har kunnat fixa med den!
 
Och nu är den äntligen klar! Om ni inte kan se den så tryck på F5 så ska det uppdateras!
 
Hoppas verkligen att ni gillar den, har kämpat ett tag med den! Och det här är även grund designen som vi kommer ha ett bra tag framöver för den är snygg, enkel att ändra osv så då är det bara byta bilder, färger osv!
 
Puss<3
 
 

Sundsvall!

Hej! Igår kväll satte vi upp tältet och jag, Emma och Esther sov där! Haha Anna (min storasyster som också är här fast ska åka hem imorgon) skrämde oss! Lol. Imorse åkte vi till Oxviken, vilket var kallt men kul! Och nu är vi hemma igen, vi ska grilla ikväll för det är Ida's födelsedag! Så jag måste gå nu, puss ♥

Hej igen!!

Alltså gud förlåt att jag inte har bloggat, men internet på datorn och mobilen tog slut, och stugan vi bodde i hade sämre internet än mitt ute i en fakking djungel. Men iallafall, vi har gjort en massa skoj, som att paddla kanot, plockat hjortron, varit på otroliga höjder, försökt bestiga berg, ätit en massa och sett på en massafilmer. En film var t.ex "127 Hours", den måste ni väl ändå ha hört om? Ifall ni inte har, så är det en helt äkta historia, om en kille som bergsklättar och gör en massa farliga saker, och en dag när han klättrar ner för en bergs-glipa, så förlorar han greppet om berget och faller ner med en fet stenbumling som rullar ner ovanför huvudet på honom. Och när han tar upp händerna för att skydda huvudet fastnar hans ena arm mellan stenbumlingen och berget. Han sitter fast i 5 dagar utan mat och vatten, mellan ett kanske 1,5 meters berg-glipa. Ska inte berätta så mycket mer än att slutet är vidrigt. Och det är en av de bästa filmerna jag sett! 5/5!! Behöver jag berätta igen att det är en äkta historia? Aja, är hos Mormor och Morfar nu med EMMAAA! ♥ Måste gå, puss ♥
 

Hej^^

Hej!
Dom senaste dagarna har jag inte bloggat för att jag varit så sjukt trött!
Jag har nämligen tränat varje dag förutom idag, för idag fick jag inte följa med :/
 
Igår kollade jag och Kajsa på skräckfilm och den var så jävla äcklig, 'Evil Dead' heter den!
 
Har verkligen saknat Kajsa så jävla mycket, vi ses ju bara max 2 gånger om året :(
Haha vi har känt varandra i princip hela livet, okej nej vi träffades för första gången när vi var 5-6 år gamla men ändå det är ganska länge.
 
Mina småsyrror är så himla jobbiga just nu, man får ALDRIG vara ifred och dom går in i mitt rum hela tiden och lägger sig i min säng och stökar runt och kastar runt mina kläder överallt med deras fötter.. Jag vet att det låter som en liten sak men det gör mig GALEN.
 
Nu har jag precis duschat och sitter och lyssnar på musik, Kajsa drog ut och sprang med min lillasyrra och jag fick inte följa med men aa jag han fräsha upp mig lite under tiden:)
 
Nu ska jag sminka mig, platta håret så skriver jag sen
 
Puss

Åre!

Hej!
Som ni vet så är jag i Åre nu :) Kom hit igår, det var en lång resa.. Men med våra goda vänner blev den ändå bra! Vi gjorde inte så mycket, vi kom ju hit på kvällen så vi gjorde oss lite hemmastadda i detta hyres-hus, och åt middag och så. Jag skulle också gärna vilja slänga in en #ripcory, jag har inte kollat så mycket på Glee men hela situationen är hjärtskärande med tanke på Lea, hans blivande fru (i verkligheten och i Glee, om jag inte har missuppfattat allt) :( Som Bieber sa när Avalanna dog, "The world lost a fighter, but heaven gained an angel" eller vad det nu var :/ Dessutom, jag vet inte om detta är rykten eller om det är sanning, men ALLA snackar om att Talia bara har 2 veckor kvar att leva :( Alltså Talia, cancertjejen! Gjorde inte jag ett inlägg om henne och allt jag skrev på armen? Aja, vi slänger in en #prayfortalia också! Dessutom ryktas det om att Louis från 1D håller på att bli döv på ena örat :o Det vet jag dock inte om det är sant för det är inte en så stor grej, och hade det varit sant hade det varit skitstort. Men medan vi ändå håller på så kan vi ge Louis en prayer, #prayforlouisear haha. Det här inlägget blev typ bara gossip haha? Förlåt, ska fortsätta! Idag var vi hemma och åt lunch och så, men sedan drog vi till Åreskutan (ett ashögt berg) och skulle ta liften upp, men nähä, då ska det såklart blåsa upp så det blev inställt. Istället åkte vi till Storulvån och påbörjade att klättra upp för ett berg, men det blev storm och det blev dimma så vi gick ner. Jävla otur. Det har varit en lång, rolig dag men nu är det dags för sängen.
Hahahah, vem försöker jag lura? Nu blir det Pewdiepie heeela natten lång! Puss ♥
När vi stannade i Sundsvall för att äta (min lillebror och ett av familjens barn)
Vår utsikt! (egentagen bild)
Utsikten från en annan vinkel!
Lite suddig bild men detta var idag på Storulvån, vi stannade och drack ur bäcken, det var renare där än vad det är i kranar :)
:( ♥
 

RIP Cory

Idag är en sorglig dag..

Ni vet hur jag var fast i Glee för några månader sen?

Aa i natt dog en av huvudrollerna, Finn..

Han blev bara 31 år och det sägs att han dog av drog överdos men jag är inte säker.

Undra hur det blir med resten av säsongerna av Glee?❤


Åre imorgon!

Hej! Idag har jag varit på Grönan med Linn, haha lite kul att vi åkte 3 karuseller lol. Basically så åkte vi Pop Expressen, Jetline, Insane och en gång på Slänggungan. Haha det var kul, men det var jättemycket kö :/ Aja, det blev bra iallafall för det var oNE DIRECTION PÅ POP EXPRESSEN AAAHAHHSHDHASDFGHJKL. Vi skrek-sjöng (Kiss You) och alla stirrade på oss som om vi vore jag vettefan, men det var aaaweeesooomeee. Nu måste jag packa, det blir Åre imorgon som ni vet och jag vet inte (som ni också vet) om jag kommer uppdatera så mycket men japp :/ Jaja, måste gå! Puss ❤
Jättegammal bild från Bieber-konserten men orkade inte ta en annan hahaha. (Den till vänster är Linn, hon som bara syns med halva ansiktet är Wilma, den lilla blonda är Esther och slutligen Emma!)

Min semester!

Okej såhär är det:
• Nu på söndag ska hela min familj och en annnan familj åka till Åre. Och nu måste jag ju förklara hela fadderullan.. I några år har det varit en tradition att vi reser med dessa kompisar, det är två föräldrar och tre barn, två i Gustavs ålder (min lillebror på 7-8 år) och en 3-åring. Och vi brukar åka till Öland, eller Skåne, eller t.o.m Solvik. Och vi skulle egentligen åka till Skåne i år, men de ändrade till Åre.. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, men aja. Vi åker dit på söndag och stannar i en vecka.
• Sedan åker våra kompisar hem och min familj stannar till i Sundsvall för att träffa alla nära och kära! Jag vet inte hur länge vi stannar där, men runt en vecka.
• Sen åker vi till Stockholm och "vilar" lite innan vi (bara vår familj) fortsätter resan ner till Danmark! Vi ska på ett "äventyrsbad" som heter The Reef och bo på hotell ett par dagar där. Är riktigt excited :)
• Sedan är jag inte helt säker, och jag är inte helt säker på när heller, om vi ska till Göteborg eller inte, men till Solvik ska vi iallafall (bara vår familj)! Och sedan skulle mormor och morfar och kanske Emma och Ida komma ner! Fyffaaannnnn vad najjss!
Så ja, det kan bli riktigt låg uppdatering :/ Eftersom att jag ÄÄÄLSKAR min telefon så kanske jag kommer råka ta slut på allt internet *host* som jag alltid gör *host* lol. Och dessutom så kommer jag ju vilja njuta av sommarlovet, jag hoppas ni förstår. Men lite uppdatering blir det ju!;) Måste kila, puss! ❤
Så jävla flummig bild på mig och min lillebror, men aa lite sommrig sådär.

Vacker dag!

Hej alla underbara! Så jävla underbar dag idag, vaknade för typ några timmar sen och låg och kollade på Pewdiepie i sängen hahah. Sedan gick jag upp och åt en asgod frukost! Och sedan åkte hela familjen (förutom mig) till ett badställe jag har snackat om tror jag, iallafall de åkte dit med några kompisar så det är bara jag hemma nu! Jag sitter på altanen och är bara så jävla lycklig, jag tänkte berätta lite om hur min semester kommer se ut! Fast jag gör det i nästa inlägg för annars blir detta för långt. Ha det bäst, puss ❤
Min frukost hahah.
Jag igår, med Linn någonstans i bakgrunden lol.

Bebis-kusin!

 
Heej!
Tänkte berätta om Grönan men såg att Linn redan gjort det :) Det var askul iallafall hehe. Och idag gick vi upp tidigt, för vi skulle åka till vår kusin som precis har fått ett barn på 1 månad. Det var jättekul faktiskt, vi fikade och fick se lilla bebisen! ASDFGHJKL VAD SÖÖT HAN VAR! Hahah, iallafall åkte vi hem sedan och jag messade Linn och vi träffades. Nu är jag hemma och äter, men sedan ska vi träffas igen! Vi hörs, puss!

Grönan idag

Standard!

Haha nej men idag var jag faktiskt sär med Alice, och eftersom det var SKITVÄDER så var det inga folk alla där nästan..

Ni som brukar vara där kanske vet att det alltid är ASLÅNG kö till Pop Expressen? Aa det var INGEN i kön när jag och Alice kom, och faktiskt nästan inga alls på hela dan!

Iaf så åkte vi jetline ganska många gånger och regnet piskade oss i ansiktet och det gjorde så jävla ont hahha och vi blev helt genomblöta från topp till tå eftersom vi var där från halv 12 till halv 6 haha! Vi hade iallafall sjukt kul!

Sen när jag kom hem för ca en halvtimme sen så jag hoppade in i duschen DIREKT och de va ssååå skönt haha och nu ska jag gå upp och sätta på mig myskläder, lägga mig under dubbla täcken och kolla på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars som kom ut idag och sen äta middag osvosvosv..

Puss❤


Ändrade planer..

Hej! Det blev ingen utflykt, för igårnatt vaknade jag upp av en djävulsk huvudvärk. Japp, migränen var igång och jag fick dampa alvedon. Så mådde inte alls bra idag, så det blev ingen utflykt och ännu värre, ingen Linn :( Det blev istället så att jag följde med familjen till en utomhus-pool som var fin :) Badade, solade och kollade på Pewdiepie under en handduk haha. Nu är jag hemma, ska äta och sedan vet jag inte vad jag gör.
Måste också säga att gårdagen var jättekul! :) Jag och Linn åkte till Täbban och shoppade lite, jag köpte dock bara två saker, ett skal till min mobil och en mobil-plug, en sån där som man sätter i "hörlure-hålet" för att det inte ska bli smutsigt. Sedan träffade vi två kompisar och hade aaaskul haha.
Puss!

Jag orkar inte mer


Utflykt!

Hej! Haha tycker det är roligt att Linn trodde jag var hemma för att vi skulle äta sushi, lol nej det var en massa anledningar och det övervägde bara. Dessutom är jag inte alls ett stort fan av Kesha så jag är glad att jag stannade hemma med familjen ist :)
Men imorgon guys, då blir det att gå upp tidigt! För jag och Linn ska packa ihop matsäck och dra på utflykt! För vi är fab. ;) Men iallafall, sedan ska vi typ träffa massa kompisar och ha det braaa :) Måste sova snart, puss! 
 
 
 

Klipp från senaste veckorna

Jag vet att det inte ser ut som att det är jag som spelar piano men det är jag, och det är snabbspolat eller vad man säger så det är därför det ser så snabbt ut :) enjoy


Godmorgon

Måndag idag, inte för att jag bryr mig eftersom det är SOMMARLOV! Haha det har gått ganska många veckor på sommarlovet och ändå har jag inte gjort något nytt spännande och kul..

Jag har typ vart med Alice och suttit INNE och kollat på film och ätit B&J eller varit med Vilma och åkt longboard (vilket faktiskt nu när jag tänker efter är en ny grej) eller badat/solat och gått på 2 gröna lund konserter osv..

Jag vill hitta på något kul, något som gör sommaren oförglömlig, som förra sommaren.. Men den vill jag bara glömma men eftersom den var så bra då så kan jag inte glömma den nu hur mycket jag än vill

Jag vill träffa nya människor, hitta på nya saker och så vill jag försöka ändra mig själv under tiden, under sommaren har jag bestämt mig själv för att jag inte kan hålla på som jag gör, att va taskig mot mina föräldrar, svära så mycket som jag gör, ha den drygaste och äckligaste attityden bland mina kompisar osv jag har försökt ändra mig i flera år men har misslyckats...

Men har nu när jag tänker efter faktiskt skaffat lite nya kompisar under sommaren, även om jag "känt dom" i fyra år... Men jaja nu ska jag gå upp ur sängen och kolla om en kompis vill ses som jag inte träffat på ett tag! Om hon inte kan så får jag väl hitta på nåt annat, om nån vill leka med mig så tycker jag att ni ska kommentera❤

Puss


Konstigt:S

KAN INTE FATTA HUR ALICE KAN VÄLJA BORT EN KONSERT AV EN VÄRLDSKÄND STJÄRNA MOT LITE SUSCHI!!!!

Nu ska vi ta det lugnt men det var sÅ JÄVLA GRYMT! Okejokej det var ganska varmt, men det var så jävla värt det. Vi fick perfekta platser osv!

Min såkallade andra halva hatar mig typ och jag vill bara break down och gråta ut mina ögon typ.. Okej han hatar inte mig men han och jag hade ett litet bråk om en onödig sak och han lovade både idag och igår att han skulle ringa mig med gjorde inte det.. Han gjorde det idag men då hade min mobil dött.. Jag vill bara att han ska höra mig säga det, skulle lika väl kunna skriva det jag skulle säga till honom men han tar det inte seriöst då.. Saknar honom så jävla mycket :( jaja...

Imorn åker Vilma till sitt land i 4 veckor, och Alice är jag lite smått irriterad på (venne vrf) så vi får se vad jag hittar på dom närmaste veckorna! Det blir nog bra vad som än händer (:

Nu ska jag krypa ner i min säng och lyssna på musik och kik:a med mina babes❤


Bästa dagarna!

Har haft ett par riktigt bra dagar! Jag orkar inte förklara vanligt så vi kör såhär idag:
  • Jag och min lillasyster har tagit ner alla våra saker till loftet där vi ska få vårt nya rum!
  • Vi har badat på en maaassa nya ställen
  • Jag har börjat kolla/följa Pewdiepie's "The Last Of Us" episoder och det är som en jääävla drog!!
  • Jag har helt och hållet glömt att berätta hur det har gått att kolla på OTH! Alltså den första säsongen sög ganska hårt så det var svårt att kolla vidare, men jag gjorde det och jag är glad att jag gjorde det! Den är asbra! Är på säsong 6 ;)
  • Jag och min lillebror gjorde en dansvideo så kolla på den på videofyme!
  • TALIA KOMMER KANSKE DÖ NEEEEEJ (en askänd tjej med cancer) <:( Seriöst #prayfortalia ALLIHOP.
  • Skulle ha följt med Linn och Vilma ikväll till Grönan men 1. Min storebror och hans flickvän kommer och jag vill spendera tid med dem eftersom att de åker imorgon och 2. Vi ska äta sushi aiahuskadgaysgjahs och 3. Det kommer vara asvarmt på Grönan, och man ska liksom stå i en trång publik eftersom att det är Kesha LIKSOM.
Okej orkar inte mer prickar xD Men aa det har hänt en hel der mer men orkar bara inte hahah. Puss! 
Gammal bild, eller aa från midsommar
 

Hej alla!

Dom senaste dagarna har jag haft det BÄST!

Jag har varit med Vilma mycket! Och vi har börjat åka longboard, och för att bara gjort det i fyra dagar är vi faktiskt ganska bra😂

Imorgon ska jag på Ke$ha konsert på Gröna Lund❤ kommer bli najs, ska se om det går att träffa lite kompisar där osv! Ska dit med Vilma!

Jag bloggar mer imorn, måste ladda mobilen nu

Puss❤❤


"The Shark Night"

Hej! Måste bara säga att "The Shark Night".. sög. Jag, Anna, Esther och Gurra (ja, han kollade bara första fjärdedelen av filmen lol) kollade på den i förrigår. Vi trodde seriöst att den skulle vara bra, men den är sjukt tråkig. Inte läskig alls, alltså jag menar man rycker ju till lite ibland men den var så himla pointless liksom, alla dör. Oops, råkade avslöja. Den var bara hemsk liksom, skulle dock inte kalla den en skräckis. Det var allt jag hade att säga. Puss! ♥
Men jag erkänner, den ser fett läskig ut.

Emma och Ida!

En massa har hänt de senaste dagarna, orkar inte förklara allt haha. Men idag t.ex, kom Emma, Ida, Reja (deras halv-pappa) och deras mamma Gunilla hit! De är på värsta Norden-resan, de har varit runt i Sverige, Danmark och ska nu till Finland. Så de stoppade här och fikade. Min älskling, min halva, min finaste skatt Emma var här ♥ Äckel vad jag älskar henne. Det är bara 17 dagar kvar tills jag träffar henne igen, och mer "riktigt". Men vi hann iallafall bada, fika och prata en massa! 
Puss! ♥

Heeeyy❤

Igår var jag med Vilma hela dan!

Hon kom hem till mig kl 8 och väckte mig och så drog vi till ica, sen badviken och så till henne!

Hos henne åt vi nudlar och hämtade hennes longboard, och sen åkte vi longboard hela dan!

Från Vilma till mig (det är ganska långt) sen från mig till badviken (ganska långt) och sen hem till mig igen från badviken, och sen bestämde jag mig för att köpa en longboard jag med. Så Vilmas pappa köpte en åt mig på vägen hem från hans jobb och så fick jag betala han! Och den är jätteeeebraaaa!

Sen åkte jag till stallet på kvällen, och efter det så kom Vilma tbx till mig och så åkte vi lite meeeer❤

Idag ska vi åka igen! Det är så fruktansvärt kul haha, Alice hatar det, jag fattar inte hur hon kan!! Och så ska vi bada å grejer hihi!

Men nu måste jag städa mitt rum och lite andra grejer!

Hörs, Puss❤