"Godmorgon" Söndag!

 Normalt sett skulle jag haft imorgon-är-det-måndag's ångest.
Men dels är det röd dag imorgon vilket betyder ledighet, och jag har ju ändå påsklov nu i en vecka framåt, fett häärligt! ;)
 
Har inte gjort mycket alls idag, vaknade sent, gick in på fb snabbt, dunkat musik på Spotify sen familjen drog iväg nånstans. Kollat på ett avsnitt av One Tree Hill har jag ju såklart också hunnit göra!
 
Ska träffa Kajsa snart, hon skulle bara baka först typ, så jag tror att jag ska gå ut och sätta mig ute i solskenet ett tag och njuta av att det antagligen inte är såhär snölöst hemma i stockholm ;)
 
Så nu ska jag dra ut och skriva lite tror jag, bara skriva av mig allt jag känner, har ju trots allt hänt en del på sista tiden, eller vänta.. Jag vill nog Skypa med Alice älskling istället!
 
aa så får det bli!
 
Puss♥
 

Påsklov!

Hej alla fina! Sorry för den låga uppdateringen. Jag har varit lite upptagen av lovet, haha. Nej men har kollat på massa av filmer och har varit ute och så! Hoppas ni njuter av det lika mycket som jag! Kom nyss på att det inte är så långt kvar tills Jb-konserten! Då kommer Emma, Wilma och Ida ner, och vi (+ Linn och min lillasyster) ska gå på konserten tillsammans! Kan inte vänta!! 
Jag saknar två personer just nu:
  • Emma! Vi är ifrån varandra alldeles för mycket! Jag menar vi är bästa vänner, och vi borde få vara nära varandra. Men tyvärr ses vi bara ett par gånger om året.. Distans-bästa-vänner-förhållande :( Vi gör dock allt för att hålla vänsakpen vid liv. Vi ringer varandra konstant, haha även i skolan. Vi messar HELA TIDEN.
    Vi skickar bilder, letar upp varandra på kartor, gör saker åt varandra, tipsar, skrattar och gråter tillsammans. Döda mig, snälla. Klarar mig snart inte utan dig, tynar seriöst bort. 
  • Linn! Haha fattar inte hur. Du har varit ifrån mig i några dagar bara, och jag saknar dig redan. ÄLSKLING KOM TILLBAKA! Haha älskar dig, puss 
Ha en fortsatt bra lördagskväll! Puss 
En väldigt gammal bild på mig...-.-

Tjatja bloogeeeennnnn

Haajj!
Jag är i Skåne hos min mormor och "morfar", väljar att kalla honom morfar eftersom min riktiga morfar är död..
Åkte bil i ca 8 timmar igår, var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli!
 
Idag har jag kollat på One Tree Hill (som vanligt), fått påskägg fullt med godis, och en ny tröja!
Så åt vi massa bullar, kakor osv..
 
Ikväll kommer min kompis Kajsa hem från Turkiet, så jag hoppas verkligen att jag och hon ses imorgon, tror att hon är för trött för att träffas ikväll, men vi får väl se, vet lixom inte ens om hon vet att jag är här ;)
 
Jaa, nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar FB!
 
Lovar bra uppdatering dom här dagarna!!
Puss♥

Fina tjejor

Tildeee ❤


Lektiooon

Haj!


Måndag!

Hej! Får skjuts till skolan så jag sitter i bilen nu! Med Linn! Puss!


Sova!

Sista veckan innan påsklovet då! Är fett taggad, för min brorsa kommer ner och jag har inte sett honom på jättelänge! Och påsklov, vem gillar inte det?;) Jaja, måndag imorgon, TRÅÅK. Men börjar nio! Nu blir det Pretty Little Liars! Puss!


One tree hill

aa, jag har fastnat i One Tree Hill.. Så sjukt bra serie, jag dör!! Har sett snart fyra säsonger på en vecka typ.. Det är anledningen att jag knappt hunnit blogga! Jag tycker att det börjar bli tråkigt med bloggningen, men ska försöka hitta motivation för de! Jag har ju raderat alla mina covers på youtube pga vissa anledningar.. en av dom är t.ex att många sa att jag inte kan sjunga.. Grejen är bara att jag inte ens lät som mig själv i dom där covrarna.. Jag lät hemsk om man jämför med hur jag låter irl.. Jag la bara upp dom för att mina kompisar tjatade så jävla mycket.. och därför jobbade jag inte så mkt med dom.. och då lät det skit.. det håller jag med om till 110%.. Så jag funderar på att försöka igen.. men det är verkligen inte nånting som är säkert.. Men då ska jag verkligen jobba med den så att det låter bra! och hurni guys, om jag nu faktiskt suger så jävla mkt på att sjunga som ni säger, varför har jag blivit erbjuden att spela in låtar i proffisionella studior 3 gånger? Så ställ er själva frågan om jag verkligen suger på att sjunga eller om ni bara vill sabotera mitt självförtroende.. Ha de bra!♥

ÄLSKLINGAR

Hooolaaa! Är på skobutiken med Linn nu! Ska köpa ett par SKITSNYGGA skor!! Puss!


Skobutik

Hej! Har precis vaknat och ska fixa mig lite. Jag och Linn ska dra till en skobutik, vi får se om det blir något ;) Vi var hela kvällen igår, vilket var jääättekul! Vi åt chokladpuddig :p Hacen bra lördag! Puss!

https://cdn2.cdnme.se/4012893/7-3/pic_514d79bdddf2b33b7641e971.jpg" class="image">


Linn=vit
Alice=blå


Bild!

Jarrooo. Är med Linn nudå en sådan här fredagskväll. Puss!


Bild nu då!

Har bild nu, ska göra ett plakat till 1D-konserten! Det hade varit bra om Linn var här :/ puss!

Hemma hos mig!


Matte egoooo

Varför tar jag bara bilder på matten? :o
EMELIIIIEEE


Men fiiin Alice och Vilma


Mar. 18, 2013


Ny vecka!

.. Och ny start! Lol. Hej på er :) Fyfan var jobbigt med måndag :/ Men aja, ska få tillbaks lite prov och sånt. Vi hörs! Puss!


Godmorgon!

Idag är det Måndag, fml! Vi har sovmorgon så de är ju bra.. Idag fyller mina bästavänner Melwin och Sofia år! Så grattis till er bejbs! Niorna i skolan är i Polen på det där koncentrationslägret som Hitler gjorde för massa år sen.. Och åttorna har prao! Så vi sjuor är ensamma i skolan den här veckan! Rätt skönt faktiskt! Du måste jag gå upp och fixa mig! Hörs!♥ Puss

Tacos nu då!


Godmorgon lördag!♥

Hääärligt att vakna upp i en säng brevid Alice, solen skiner och allt känns bara toppen! Hade en JÄTTEKUL kväll igår med massa kompisar osv! Vi typ flummade asmkt, var inne på Coop i säkert en timme utan att köpa nåt och aah.. Asså igår i skolan... Jag dör... *kan inte andas* fick jag och Alice 'One Direction' biljetter av Phoebe!!! Hon sa att det inte var så bra platser, men på biljetterna står det rad 10.. Vi får väl se! Konserten är den 8:onde Maj i Friends Arena i Solna! och två dagar efter är det min födelsedag!! Kan det bli mycket bättre eller? Alice sover fortfarande, och kommer antagligen göra det ett tag till, så nu ska jag kolla på några avsnitt av 'One Tree Hill' som faktiskt är skit bra! Rekommenderas starkt! jag kommer antagligen hinna se klart hela säsong ett innan hon vaknar (jag har bara 4 avsnitt kvar) Så vi hörs senare♥ Puss

Tagga!

Träffa bästa kompisar nu då! Taggaaaaaaah! Haha, puss! ❤


Fredaaag!

Hej! Är hemma hos mig nu med Linn, men vi ska dra hem till Linn snart och typ åka till Vaxholm haha. Ha det gött, puss!


Skolannnnn

Godmorgon! Ego for da day, haha. Måste till skolan nu, har lite redovisningar och sånt.. Puss!


Yä!

Tjaaa guys! Bloggar ju inte så mkt nuförtiden, som ni kke märkt så nu får ni lite bilder som förlåt!♥





bloggar kaanske senare! Försöker, ja lovar! Bye /Linn♥

Haay

Lol läraren anar något


Onsdag..

Veckorna går ganska fort, eller hur? Det är redan Onsdag! Försöker hitta på något att skriva lol. Puss!
Mitt mysiga humör idag. Haha nej, min kompis skickade den igår och jag garvade sönder!


Solig Söndag

Hejhej!
Idag är det en solig söndag, #gött. Hela familjen ska till ett badhus nu och jag stannar hemma, min storasyster kommer sedan så det är #ännumergött. Ska kolla lite Pll nu! 
Jag och min kära man Liam. Ja det var någon jävla paparazzi som tog en bild när vi myste lite..-.- 

Pretty Little Liars

På senaste tiden har jag varit galen i Pretty Little Liars, serien om de fyra vännerna som blir kvar efter deras "ledare"'s död. Hela serien kretsar ju runt att de försöker få reda på:
  • Vem som dödade Alison
  • Vem som är A
Sedan finns det ju tusen "sido-frågor" eller vad man ska säga, men de där är de största frågorna. Jag har faktiskt börjat kolla lite i de första avsnitten igen, samtidigt som jag väntar på att det allra nyaste ska komma! Det är faktiskt ganska bra, man hittar många ledtrådar som man glömt så långt fram i serien nu! Så nu ska jag nog ägna mig åt att fundera lite, och gå tillbaks. Mello suger, lol. Puss! ♥

One direction-butiken!

Hejsan! Idag har jag varit inne i stan för att ta en titt på One Direction-butiken! Helt otrolig känsla man fick när man kom in, det var himlen för Directioners! Överallt var det dockor, tröjor, kepsar, pennor, block, skor och massa saker med bara One Direction på! Såklart behövde jag ju slå till ;) Jag köpte en tröja som ser ut såhär ungefär!
Min lillasyster köpte en likadan fast det stod "Love Harry" :) Iallafall, tröjan kostade 200 :-, vilket var ganska dyrt för en T-shirt :/ Men är det One Direction så finns det inga gränser, lol! Sedan köpte jag en DVD, där det är filmat när de uppträder sin UAN-tour (Up All Night) på en väldigt stor arena! Den kostade 220 :-, vilket också var dyrt, och köerna var långa! Men jaja. Sedan fick man en affisch, med deras TMH (Take Me Home) omslag :) Sedan blev det inget mer :/ Aja, puss på er!

Sjuuuk

Hejhej! Ja, som rubriken säger, jag har varit sjuk och hemma från skolan två dagar nu.. Min förkylning blev värre och dessutom har jag så jävla ont i benen :/ Så ja, jag har typ kollat på film de senaste dygnen och inte varit så social. Förhoppningsvis bloggar jag lite mer ikväll. Hörs, puss!
MY GAWD

Skolan

Tjaaaa alla som inte läser vår blogg, that's right lol vi har inga läsare kvar typ.. Älskaa livet just nu asså, ska börja träna på min sommarkropp, kommer bli jobbigt men det kommer sååå att vara värt det när man kan gå på stranden i sommar och känna sig nöjd över resultatet! Sitter i skolan med Vilma nu och nolifar, gör bilder osv..

Har snart musik, met det är typ inte kul längre efter som jag har slutat sjunga, men ja.. Hörs senare!

Update: Går inte att kategorisera mobilblogg inlägg för mig, så ni vet.. Men de här e från Liiiiiinn




Förkyld

Hejhej! Kommer antagligen att gå till skolan imorgon men jag är gaaalet förkyld och snuvig. Men måste gå till skolan, ska ta hem lite läxor :) Pussss
Ojsan, förlåt Emelie. :/


Onsdag!

Sitter i skolan! Idag blir det att gå hem till Tilde och göra smoothies, för att sedan åka till Dramat! :) Vi hörs då! Puss


Fotboll

Tjäna! Drar till ett ställe för att möta upp mina vänner! Vi ska spela fotboll. Haha, puss!


Tråkig Tisdag

Hej! Ni fattar inte hur mycket jag längtar till sommaren. Det är ju nu när det är någonting mellan vinter och vår som det suger haha. Nej men tö är typ det värsta som finns! Aja, bloggar senare. Puss!


Skola snart då

Jahapp.. Då var lovet slut då. Nu börjar skolan igen.. Förhoppningsvis mer inlägg, så det är väl bra. Jag har kollat klart på Pretty Little Liars! Eller inte kollat klart, men kollat alla avsnitt fram tills det senaste! Nästa kommer på Torsdag tror jag, så tagga! Puss!


FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT

Förlåt för att jag inte bloggat, massa skit har hänt och då har jag inte haft lust att göra nånting alls.. Bilder från min och Alice's lilla Photoshoot ska ni få och lita andra random bilder på mig (:

Mitt sportlov:
Har sovit hos Ebbaaaa fast de va fredagen innan sportlovet, men tkr att det räknas.. Sovit hos Rebecka, och hos Alice! Flummat, kollat film , gråtit, skrattat, deppat, lolat, instagrammat osv.. Om jag inte uppdaterar så mkt här, så hittar ni alltid mig på ig där jag heter @official_linnhoglund!♥
När jag sov hos Rebecka så gjorde vi om lite kläder så de får ni bild på också! Jag och Alice kollade Pretty Little Liars hela natten, och sminkade oss lite.. Eeh ja.. Fult. Jag gjorde rosa Dip-Dye osv men fyfan, vad höll vi på med? Överväger att lägga upp videorna på bloggen.. "Kevin&Jonas" "Cassandra&Felicia" och "Trädgårdstomtarna" lol..

Va på IKEA



Köpte en ny spegel lol




Hos Rebecka i Torsdags♥








Med Alice igår och idag♡ Bästa dan på länge, helt klart!
Hörs snart, jag SKA börja blogga igen nu

Puss

Övernattning!

Hej! Igår sovde Linn över här!:) Vi kollade på Pretty Little Liars tills klockan var 4 tror jag, sen kollapsade vi lol. Iallafall, det har varit en bra lördag, vi har gäster nu så jag ska fika lite! Puss!


Skön dag!

Hejhej! Jätteledsen för den låga uppdateringen:/ Har hänt så jävla mycket bara.. Aja, nu blir det nya tag. Idag ska jag vara med Linn, och kanske Sofia, en kompis som jag inte träffat på ett tag nu! :) bloggar mer sen, ska äta plättar nu! ❤