Lelle och Joppe!

Idag blev dagen spenderad med Linnea och Johanna! Vi gick ner och handlade en massa gott till en film vi skulle se, "The Call" hette den. Jag hade sett den innan men de ville se den, så den fick det bli! Och de typ älskade den haha, precis som typ alla gör. En starkt rekommenderad film, 5/5. Sedan åt vi och tog ett kvällsdopp. Men jag behövde gå hem för att jag vill vara här när Pappa och Adam kommer hem om någon timme från London! Vi ska överraska dem + Mamma som ska iväg och hämta dem på flygplatsen, med fika och typ tända ljus haha. Och jag är så jävla glad, för:
  1. Pappa och Adam har kanske sett eller ätit på Nandos, alltså Nialls (i One Direction) favorti-restaruang och de måste berätta en massa om det! 
  2. De kanske har varit på Madame Tussauds, alltså världens största vax-docke-byggnad. Jag är säker på att ni någon gång hört talas om det stället, det är askänt. Och nydligen har One Direction fått sina vax-dockor där, så jag hade hoppats på att de hade tagit kort med dem eller något haha.
  3. Pappa har köpt något från Victora Secret till mig och Esther! Ahhh dröm.
Så japp. Är också bara glad över att de kommer hem :) Måste gå nu, puss! ♥
P.s Jag spräckte min baksida av min iPhone idag :(
 

Arg dag

Jag är jättearg/ledsen idag.

Är bara så jävla trött på alla jävla äckliga falska människor som man tror att man kan lita på men som sen visar en att man tydligen inte kan det.. Och så förstör jag alltid allting för mig själv och det är jag också alltid så JÄVLA TRÖTT PÅ.

Så alla ni där ute som vet att ni gjort mig nåt. DÖ.

Nejmen seriöst förlåt för detta fakkade inlägg men jag är bara så jävla pissed off aja älskar er så mycket pusspuss

NEJ.


Hemma-dag!

Heej! Idag är det bara jag och Anna hemma, jag är småsjuk och är inte med någon, och Anna.. jag vettefan varför hon inte har något liv hahah. Men japp, det blir filmer och slapp idag hihi. Puss! ♥

Beskriver folk

Äntligen.. Del 1!


Linn och bad!

Hej! Idag har jag varit med Linn, vi har kollat på en film som heter "Safe Haven". Den var jättebra, Julianne Hough är verkligen sååå snygg. Och för att inte tala om Josh Duhamel.. Och det var värsta twisten på slutet, vi ba: WTF? Aja, det har varit lite ensamt idag, för pappa och Adam har åkt till London, och Eric och Maria har åkt till Flen. Så det har bara varit jag, Linn, Esther, Gustav, Mamma och tja, Anna lite överallt. Nu snart ska vi gå hem till Linn för att hämta hennes bikini. Och efter det ska vi få skjuts till ett badställe där vi ska tjocka oss som fan med chips, dipp och godis. Vi hörs, puss ♥

Igår

Tjaaa!

Som ni kanske såg i förra inlägget så var jag på konsert på gröna lund igår..

Jag och Vilma var med varandra och hon kom till mig gaaanska tidigt.. Då drog vi till ica och köpte massa saker och drog sen vidare till badviken där vj va rätt länge! Sen köpte vi ben&jerry och choklad och satte och bakom ica..

Sen gick vi hem till mig då jag såg en bild på instagram.. Och jag hade helt och hållet att glömt upp att kolla datum men tydligen var det The Script konsert senare. Så vi ringde massa gånger till våra föräldrar för att få tag på dom och fråga om vi kunde få åka och det fick vi! Så vi åkte och kom ungefär 10 minuter innan det började.. Vi är inte så stora fans direkt men vi gillar deras låtar, så vi åkte massa grejer medan dom låtarna vi inte kände igen spelades..

Och sen.. Så började dom spela "Breakeven" och jag var så nära att kollapsa i gråt på marken men jag höll ihop! Lyssnade mycket på den låten under en tuff tid förra året så de kom upp ganska mycket känslor..

Sen så gick vi lustiga huset och insåg efter det att konserten snart måste vara slut så vi gick och ställde oss vid fritt fall och trängde oss fram lite grann hihi så fick vi skitbra platser! Så helt plötsligt så började alla filma bort mot Eclipse osv och vi fattade ingenting, men sen ser jag sångaren komma så jag bara typ damp skriker på Vilma och hon ba VA OMG. Aa haha så är de lol, och så gick han bara en halvmeter förbi oss.. Kan inte ens fatta det han var SÅ NÄRA. Och jag hade kunnat rört honom om jag bara tagit ett steg framåt men det var så jävla mycket folk som bara tryckte ihop sig framför oss så det gick inte :(

Sen började dom spela "hall of fame" deras typ genombrotts låt som blev jättestor förra året va? Eller var det nu i vintras? Kommer inte riktigt ihåg haha men den låten är ju så otroligt bra! Så efter den låten var allting slut så vi skyndade oss ut innan vi skulle drunkna i folkmassorna som också skulle ut haha❤

Det var helt otroligt kul och lite spontant sådär fast jag såg för nån månad sen att dom skulle komma och jag ville gå! Sen ska jag nog gå på Ke$ha och Nause och Rockbjörnen som också är på grönan! Och sen så har jag ju redan varit på Justin Bieber och One Direction i år så det har varit måånga konserter❤

Puss


SÅ JÄVLA DRÖM

The Script konsert på gröna lund idag!
Hade jag tagit ett steg fram så hade jag kunnat rört honom, så varför gjorde jag det inte?


Sommarlov!

Tja alla bloggläsare! Jag vet jag vet, jag har inte bloggar på, ja vad är det? Typ åtta dagar lol inte så mycket. Men jaja, det har hänt mycket! Eller.. Har det? Jag har ätit massaaa B&J's och smakat många nya smaker! Idag åt jag "Berry White", helt okej faktiskt! (Den är core så den kostar 60kr istället för 50kr) Nu ska jag och Linn ha typ en dare-dag, om hon pallar. Ha det bra! Puss❤

VARMT❤

Haha yes, idag är det vaaaarmt ute!

Jag och Alice sitter ute på min baksida och hon äter ben&jerry's och jag ligger i min soffa och lyssnar på musik och kik:ar haha

Börjar bli långtråkigt faktiskt, det är ju förfan sommarlov och allt vi gjort är att bada, äta B&J, sitta INNE och kolla OTH/film, och åkt till grönan nån enstaka gång. Asså hallå? Vad är felet?

Jaja de löser sig säkert men det börjar bli tråkigt att inget händer men aja..

Puss


Hej!

Gillar att Alice aldrig uppdaterar längre❤


Godmorgon!

Hej!

Jag vaknade för ett tag sen och har hittills uppdaterat instagram minst 18401 gånger men ingen lägger upp nån bild, kikat 100 pers men bara 3 svara, spelat candy crush tills jag blev arg för att det inte gick, och laddat ner lite tränings appar!

Vet inte om ni vet om det, men Demi Lovato är en av mina största idoler, min förebild osv.. Hon är så himla stark för det hon gått igenom sen liten..

Redan när hon var 7 år så hade hon självmords tankar, hon skar sig själv första gången när hon var 11, hon blev mobbad i flera år och hon kunde inte förstå varför dom var så elaka. Dom kunde gå fram till henne och säga "well, you're fat, get away" så några månader senare efter dom första "attackerna" så fick hon en ätstörnimg som några år senare resulterade i allvarlig Bulimia och Anorexia. Hennes "breaking point" kom när hon tog bilder på röda mattan och man såg hennes ärr på handleden, men hon försäkrade alla om att hon var okej. Istället började hon skära sig på ställen där ingen skulle se.. Förra året tog hon sig in på ett hjälpcenter för kvinnor med problem som henne där upptäkten gjordes att hon är Bipolär. Bipolär är en sjukdom (som jag har förstått det) som gör att man har otroliga humörsvägninar, så illa så att hon slog till sin bakgrunds dansare under en tour (vilket ledde till att hon åkte till hjälpcentret).. Idag mår hon mycket bättre men är inte helt frisk än ellet vad man nu säger.. Nu stöttar hon alla sina fans genom sina låtar osv att det är inget fel med att söka hjälp ifall man behöver, och att man inte ska ge upp oavsett vad.

Hon är min största förebild och hon har hjälpt mig SÅÅ mycket! Jag älskar henne!


Hejj❤

Just nu är jag hos Alice! Vi håller på att spela in en "Pretty Little Liars" parody fast men vår alldeles egna story osv!

Vi har laddat upp del 1 på videofyme och vi håller på att spela in del 2 och vi ska spela in del 3 imorn för det blev tråkigt nu..

Sen ska vi kolla OTH och äta potatismos haha

Puss❤


Glad midsommar!

Idag är jag lite extra glad! Vet faktiskt inte riktigt varför.. Eller gör jag det?

Haha idag ska jag vara hemma och fixa i mitt rum och fixa mig och lite sånt.
Sen ska jag hem till Alice på kvällen och fira midsommar med dom, vilket ska bli otroligt kul! Och så ska jag sova där tror jag, med 7 blommor under kudden för hopp om äkta kärlek eller vad det nu är det symboliserar..

Vi ska iaf till paveljongen osv och där ska jag träffa Rebecka en snabbis haha och sen hoppas jag på att träffa andra kompisar! Men vi får väl se haha..

Just nu ligger jag i sängen och har inga planer på att gå upp snart för jag orkar inte, jag orkar verkligen inte.. Men jag är jättehungrig❤ haha

Känns som att mitt liv går uppåt just nu, fast haha de kommer sjunka till botten inom några dagar igen haha synd.. Men är glad just nu iallafall och är omgiven av folk som gör mig glaaad så det är skitbra!

Höra senare idag för lite uppdatering om vad som händer!

Puss❤


Whaaaat?

Hey!

I den nya uppdateringen av Instagram så kan man lägga upp videor! Precis som i appen Vine. Jag tycker att det är helt okej bra, jag menar asså instagram har ju alltid varit en bildapp eller va man säger men det kan väl va kul med videor ocksååå❤

Idag har jag varit med Alice! Vi vaknade tidigt men somnade om och sen när vi vaknade så kollade vi på OTH och åt pannkakor och sen drog vi till badviken och sen hem och kolla OTH igen och äta glass haha❤ toppen dag!

Puss


Godnatt

Sover hos Alice i natt! Sov gott allihopa❤


Gröna lund idag!

Tjatja bloggeeeeen❤

Haha nej. Hej!

Idag har jag varit på grönan tsm med Vilma, och det var lika kul som alltid!

Vi åt Nachos, Ben & Jerry's och så köpte Vilma ett Ben & Jerry läppglans med smaken 'Chocolate Fudge Brownie' fast jag tycker inte att det varken smakade eller luktade som jag förväntade mig

Sen åkte vi in till stan, till en kompis och hämtade Vilmas plattång vilket nu visade säg vara helt onödigt för hon fick en ny, bättre plattång när hon kom hem, haha

Sen tog vi tunnelbana/buss hem och nu ligger jag i sängen och är HUR TRÖTT SOM HELST. Inga planer för ikväll faktiskt, blir väl film eller nåt❤

Måste tipsa om världens bästa låt btw, "Legenden" med Niello! Så sjukt bra låt haha

Hoppas att ni haft en lika bra dag som jag :)

Puss


Fyfan för dig, äckel.

Le, det dödar dom alla.


Bilder från Sundsvall!


Sundsvall!

Hej! Ledsen för den dåliga uppdateringen, men när jag var i Sundsvall ville jag ta vara på tiden och bara vara med nära och kära, hann då inte blogga :) Men ja, Sundsvall var underbart som vanligt! Min älskade kusin Emma och jag kollade på PLL, och det var jättekul! Vi tältade varje natt och flummade sönder, vi gjorde ett fejk-account och började messa våra småsyskon, det var aaaskul! :D Vi spelade kort och badade, var ute och filmade och skrattade ihjäl oss! Och vi hade färgkrig, och dessutom gick vi på Adams student - i regnet, lol. mest var jag med Emma.
Vad skulle jag göra utan henne? ❤ Aja, jag kan ändå inte berätta allt som hände för det går inte ens att beskriva med ord, men jag hade det BÄST! Längtar tills vi ska upp dit igen!! Idag ska jag chilla, Eric är hemma btw! Och om en vecka kommer hans flickvän Maria! Vi ska fira att de tagit examen :) Vi ska alla kanske åka till Grönan! Och imorgon ska jag vara med Linnea, har saknat min älskling ❤ Puss!

Bra dag!

Var med Vilma hela dan idag! Det var najs, vi körde på mjukiskläder och va osminkade och kolla film, åt spagetti, pizza, chips osv!

Sen skulle jag på ett möte, men efter det så åkte jag tillbaka till Vilma ich vi gick och köpte choklad och tog en buss som vi kallar för vår buss, för det är nästan aldrig någon som åker den men det gör vi ibland bara för att vi inte orkar vara hemma❤ sen drog jag hem och åt lite och nu ligger jag i sängen med kläder och dubbla täcker för jag fryser och lyssnar på musik och messar! Ska nog faktiskt ta och kolla på One Tree Hill snart! Är på sista säsongen, vet inte vad jag ska göra med mitt liv när den är slut❤ :((

Hoppas ni har haft en bra dag! Puss❤


Så jävla glad

Haha lite om igår:

Hade en sjukt dålig dag. Träffade en kompis som jag inte träffat på ett halv år och var glad resten av dan sen❤


Idag var det skolavslutning och vi fick våra betyg! Rätt stolt fast jag vet att kag kunde ha gjort bättre! Efter det så åkte Alice till Sundsvall och jag och Vilma åkte hem till mig och åt Ben & Jerry och kyckling! Ikväll är det "fest" på en strand i Vaxholm! Haha inge alkohol eller nåt sånt så dom flesta skulle nog inte kalla det fest direkt! Men dit ska vi iallafall och vi ska träffa lite kompisar och så! Det blir nice✌ men nu måste jag gå så hejdå!❤❤


Skolavslutning!!

 
Hej! Nu är det skolavslutning! Jag, Linn och Vilma gör oss i ordning hemma hos Linn, och vi ska snart gå till en annan skolavslutning innan vi går till vår egen. Puss!❤
(bild från igår!)

Tennis tidigare idag!

 

Tjoo

Hahaha tjooo!
haha nej, hej✌

Idag är det lite oplanerat va jag ska göra, men om jag inte minns fel så ska jag vara med Alice!

Just nu sitter jag framför min spegel och lyssnar på musik, vettefan hur jag hamnade framför spegeln men aa

Sjukt bra den här helgen har varit, vart sjukt glad osv❤

Fett dröm mitt liv är just nu! Fast jag vet att om bara några dagar så kommer allt vara skit igen.. Glädje håller aldrig i sig länge för mig vilket är synd eftersom jag aldrig mått så bra som jag gör nu❤ antar att jag har vissa personer att tacka hihi^^

Puss


Bada nu!


Freeeeedaaaag!!!❤

Taggtaggtaggtaggtaggtaggtagg!!

Jag hade det asbra igår, av många anledningar, haha...
Och hela kvällen igår hon Alice var helt underbar! Vi kollade one tree hill, garvade sönder åt Esthers kompis som pratade i sömnen och så kik:ade ja tills ja somna❤❤❤

Haft en underbar dag hittills även fast jag typ varit helt ensam hahhahah, ska träffa Rebecka snart och henne ska jag spendera kvällen med❤ Hoppas verkligen att hon vill åka in till Vaxholm med mig för jag vill verkligen verkligen åka dit❤❤ men vi får se!!

Nu ska jag packa lite grejer och sen dra och bada med Rebecka! Saknat henne så sjukt mycket❤❤

Puss


Vanlig fredag!

Hejsan! Jo som sagt var Grönan helt jävla awesome!! Skulle ha åkt Fritt Fall men jag och Linn bailade :D Iallafall, nu ska jag till tandläkaren. Wish me luck! Sedan ska Linn typ vara här ikväll, kanske kolla på några One Tree Hill-avsnitt med mig som igårnatt, den blir bättre :) Ha en bra fredag så bloggar jag säkert ikväll! Puss ♥

Gröna Lund + kungen✌

Hade en grym dag på grönan idag och kände för att dela med mig av den med er! Såg kungen och drottningen osv på ca 10 meters avstånd✌


Talangjaktsdagen!

Hej! Jag ska snart gå till bussen, men jag tänkte bara snabbt göra ett inlägg först. Idag är det Talangjaktsdagen, vilket innebär att vi ska typ kolla på massa uppträdanden i aulan, och sedan när det är över får vi gå hem eller något sådant. Som ni märker vet inte jag så mycket om detta heller, men det ska bli skönt med inga lektioner och sånt! :) Kanske ska vara med Linn eller någob efter skolan, vi får se. Och imorgon ska ju jag, Linn, Vilma och Emelie till Grönan! ♥ Vi hörs, puss ♥
 

Hahahahahha

Heej!
Idag har dagen faktiskt gått rätt snabbt, och den var jävligt rolig! För idag (3 juni) är det ta på rumpor dagen! Så de va najs😂 smällde alla mina kompisar på röven typ hahahahha

På gympan så badade vi! Alice, jag, Noel och Daniel stannade och badade lite längre än alla andra och det va riktigt skönt faktiskt! Fast sjukt kallt när man kom upp, så vi fick skjuts av Alice pappa hem till mig och nu chillar vi lite, Alice läser en bok och jag kikar/snapchatar med lite kompisar❤

Fastnat på världens bästa låt som går på repeat nu haha, "I really don't care" med Demi Lovato! Ett tips!❤❤

Nu ska jag va lite social, hejdå😘


Måndag..

En ny vecka, med nya möjligheter.. Nej fyfan, måndagar är lika med tråk. Fast kanske inte den här? Vi har ju knappast några lektioner och plus, idag och imorgon är de sista normala dagarna i skolan, för på Ons ska skolan ha typ "talangjakt" hela dagen med massa uppträdanden. Och på Tors ska jag, Linn, Emelie och Vilma till Grönan, eftersom att det är långhelg Tors, Fre, Lö, Sön. Och sedan är det bara Mån, och då har vi klassens dag, på Tis har vi städdag och på Ons slutar vi! Yey ♥ Måste gå, ha det bra, puss! ♥

Asgrym dag!

Haha jaa den här dagen har varit sjukt bra!

Imorse segade jag mig asmkt och låg kvar i sängen i flera timmar, sen insåg jag att jag skulle ha skolavslutningsoutfits provning med Alice, så jag gick upp, fixade mig, satt i soffan på altanen och åt frukost och begav mig sen till Alice och då provade vi kläderna och tog lite bilder❤

Sen bestämde vi oss för att cykla till stranden och bada, så de gjorde vi och det var faktiskt rätt varmt i vattnet! Sen drog vi hem till mig och myste innan vi bestämde oss för att dra till en brygga och bada igen! Och då var vi fett YOLO och avslutade badet med att bada top-less!

Alice tappade dock sitt bankkort så det var lite synd, så hennes föräldrar spärrade det och vi hittade det nu på kvällen när vi var på väg hem till mig och hämta alla Alices saker! För vi var med Sofia och Vilma ikväll och det var ASGRYMT så vi hann inte hämta grejerna innan!

Men nu ska jag gå och fixa i ordning mig för natten (gayh), imorn ska vi bada i skolan så måste packa och lite sånt!

Hoppas att ni hade en lika bra dag som jag!
Puss❤


Ego

Hej!
Glömde bara att säga att jag, Linnea, Johanna, Esther, Mamma och Pappa kollade på en ny, svensk film igår innan vi gick och la oss som heter "Ego". Fyfan vad bra den var! Om ni har sett "Linas Kvällsbok" (om ni inte har sett den så har ni missat något hahaha) så vet ni att huvudpersonen finns med i denna, samt storebrorsan i "I Rymden Finns Det Inga Känslor" är huvudpersonen. Den handlar basically om en kille som är fett snobbig och bryr sig typ inte om något, bara snygga brudar och dyra klockor, sedan går han rakt in i en skylt som hängde ovanför honom och blir blind. Och då vill en tjej frivilligt hjälpa honom med livet typ (det är tjejen från "Linas Kvällsbok"), och de blir typ kära :) Och aa massa mer!! Den var sjukt jävla bra! Rekomenderas starkt! Puss ♥

Lördag!

Heej :)
Det har varit en bra dag! Vaknade ju upp imorse med Linnea och Johanna bredvid, vilket var en skön och saknad känsla! PÅ TV:n gick Pretty Little Liars så vi kollade lite! Sedan gick vi hem till Johanna, först spelade vi kort och åt glass, vilket var aaassoft och skönt, sedan spelade vi in några filmer haha en av dem la jag ut på Videofyme, och den andra ska jag bara spara för den blev så sjukt pinsam, men aaasrolig! Sen skulle jag hem för jag och Linn tänkte bada, men som ni redan vet bröt värsta ovädret ut och jag var ensam hemma när det åskade och blixtrade.. -.- Men ja, som ni också redan vet så tog jag tillfället i akt i och kollade på One Tree Hill.. Jag har typ småhatat den serien för jag har kollat på första avsnittet för ett tag sen och ärligt talat så suger det.. Och jag kollade på fyra avsnitt till ikväll, för jag orkade seriöst inte kolla mer.. Om den inte blir bättre snart så slutar jag nog.. :/ Lol jag har inte fastnat men de som vill att jag ska kolla kan inte klaga för jag gjorde ett försök :) Antagligen ska jag fortsätta och ge den en "ny chans" men aa.. Den måste ju bli bättre in i serien right?!! ♥

Tjaa

Känns som standard rubrik för mig nu eller? Jaja...

Idag har min mormor och "morfar" varit här, träffar dom så himla sällan så det va askul! Och dom hjälpte oss att bygga ommin garderob, sätta upp en hylla, spegel och lysdioder under hyllan!

Efter det skulle jag varit med Sofia & Vilma eller Alice med det blev unget av det, för det var VÄRLDENS OVÄDER så jag total vägrade att gå till Sofia, och Alice ville hellre kolla på One Tree Hill.. Och ja, jag är bara glad att Alice ÄNTLIGEN börjat kolla på OTH efter en jävla massa tjat, det är verkligen den bästa serien i världen, inget slår den, INGENTING.

Så då blev det att jag också la mig på golvet (vad hände där lixom?!) och kolla på 3 avsnitt av OTH, är på säsong 8, Snart 9! Sen åt jag lite äppelpaj och ska strax gå ner och spendera lite tid med min familj för en gångs skull❤

Imorgon ska jag och Alice prova våra skolavslutnings kläder tsm, hela outfitsen asså.. Och gå in skorna, det är 1 decimeters klack på båda våra, och de vore lite pin om man ser ut som en pingvin på skolavslutningen eftersom man knappt gått i skorna, haha.. Och så funderar vi på att gifta oss, det har vi ju redan, men inte med klänningar och Alice har en strange fobi mot ringar, så vi har halsband ist (som jag slarvat bort, och säkert hon med)

Nu ska jag gå ner! Hörs imorn❤❤
Puss


En vanlig dag

Här är lite typ hur min morgon ser ut en vanlig dag❤