Badhus!

Hej! Nu sticker jag till badhuset med Lelle :) Puss!

Hos Linn

Hejhej! Jag och Linn tar vara på Sportlovet nu, haha vi plattar håret och ska snart göra en Photoshoot till bloggen. Ha det bra! Puss!


Väder för att gå!

Hejhej! Hela dagen idag har jag varit ute och gått och lyssnat på musik, typ joggat upp till Gruvan. I den Gruvan har det upptäckts flera grundämnen, så vi här är stolta över den lol. Men det som är grejen är att om man går ännu längre upp för Gruvan är man uppe på värsta gigantiska berget, så man ser ut över hela skärgården. Det är jättefint, tog några bilder faktiskt. Nu ska jag nog stanna inne och gifta mig med datorn, haha. Puss!

Härlig lördag!

Hej! Sjukt bra lördag :) Idag har vi livat upp vår gamla dator som varit avstängd p.g.a att sladden var skit, så den kunde inte laddas. Vi har inte riktigt tagit tag i det problemet, för vi har ändå haft en annan dator. Men imorse fixade vi igång den och inhandlade en ny sladd, och vi har fixat massa uppdateringar och sånt. Dessutom har vi haft gäster hela dagen vilket har varit kul! :) Nu äter jag lite på på en "Cookie Dough", ni vet Ben&Jerry-glass! Sen ska vi (familjen och gästerna) äta fika och kolla på Melodifestivalen. Ha det bäst, puss!
Väääldigt gammal vinter-bild

Godnatt

Hejj! Franska-provet gick awesome! :) Har däremot en massa annat att tänka på.. Har ont i halsen :( Men jag kör sista dagen imorgon och är typ hemma på kvällen. Eller så åker jag och Linn någonstans, vi får se hur vi känner för det. Ska lägga mig nu, är så himla trött. Puss! ❤
SHIT VA BLOND JAG VA. KOLLA BAH


Mat och tråk

Halloj! Kom till skolan idag iallafall, måste ta hem och plugga tills imorgon också. Nu äter vi mat. Puss!
Kompiiisss ❤


Egopicarn in da house!

Så går det till när man är ensam och förtryckt. Asså den första, KÄRLEK.


Föreställ..

Föreställ er att det inte fanns någon skola. Man skulle inte vara trött, för man skulle få sova hur långt man vill. Man skulle ha tid för annat. Man skulle kunna spendera mer tid med familjen. Och dessutom, våra blogginlägg skulle bli roligare att läsa! För nu tänker jag skriva som det är:
Hej! Jag har jätteont i halsen, och jag är lite hostig. Men jag gick till skolan iallafall för att jag måste göra en svenska-grej. Bussen är sen. Det är kallt. Baii baii!
Mina särvänner! Älska!❤


Galen dag lol

Heejj!<3
 
Idag har vi varit ute och gått i typ 3 timmar med klassen..
SÅHÄÄR tråkigt, men vi slutade runt 12 och då drog jag och Alice hit hem till mig och vi smälte marsmallows och choklad och kollade på skräckfilm!
Skitkul va de!
 
Sen bestämde vi oss för att hypnotisera varandra, iallafall prova om det funkade..
Alice fick som "uppdrag" att försöka få mig att glömma en grej, och mitt "uppdrag" var att "ge" henne mod!
För hon behöver verkligen det för en grej!!
Och det funkar verkligen, skitläskigt, men sjukt användbart!
 
Jag e så jävla glad och lättad över att det funkade! Mår så himla bra nu!
 
Nu sitter vi och lyssnar på musik och snackar om en grej som hände idag..
Sååå onödigt och bara patetiskt.. Men aah
 
Hörs senare ska vara lite social nu<3
 
Puss
 
 

Vandrings-dag

Hej! Idag har hela klassen vandrat typ 45 mil. Vi fick korv, men jag gillar inte det så jag åt inte det. (Ny fakta om mig!) Och sedan har jag och Linn tjockat oss med marshmallows och choklad, framför skräckfilm :) Skräckfilmen hette "Whisper" och handlade om en kille som behöver pengar, så han kidnappade en liten pojke. Men det han inte visste var att han kidnappat en demon, så han och hans kompisar blir torterade av pojken som marionettdockor, så jävla vidrig. Absolut inte läskigaste jag sett, men läskig. 6/10 av läskighet. Puss! ❤


Bönorna här!

Yääzz, jag och Vilma sitter hemma hos mig och lyssnar på musik och snackar i telefon typ..
Vi tjockar oss vääldigt mycket och dä blir lite kaos..
Vi har typ kollat på YouTube på typ tjejer med anorexia..
Usch, vad vi inte vill ha de..
 
Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt av Glee, eftersom Vilma nyss bestämde sig för att smacka i telefon ed hörlurar och lite ensamt fortsätta kolla ;)
 
Hörs snart! Puussilipuss:*

Tjoo!♥

Inte bloggat på ett tag :/ Sry för de..<3
 
Lagt ut en ny cover på YouTube.. Och nu har jag några äckliga töntar som ringer mig 24/7 och spelar upp min cover.. Moget.. Ja menar, om ni inte gillar min röst osv, kan ni inte säga det och stå för era åsikter istället för att typ ringa på dolt nummer och aah..♥
 
Just nu dunkar jag musik och tänkte lägga upp lite nya bilder från veckan senare typ..
Sen ska jag kolla Glee tills jag somnar!
 
Aslång och jobbig dag i skolan idag, som ändå har varit askul!
Asså jag och Vilma har en grej som bara vi förstår typ.. Böna
 

Sen hände det en grej när jag och Vilma var i källaren och åt typ förra veckan :')
Fråga inte vrf vi äter i källaren lol
Men den grejen tänker jag inte berätta haha
 
Alice är borta hela helgen.. Saknar den fula ungen
 
Aja, hur mår ni? Hoppas att de e bra med er.. Hörs kke senare! :*
 
Puss
(Driv leende om ni undrar lol)

Fina vänner!

Så jävla underbara. Loveya! ❤


Fredag och blå bild!

Här bjuds det på en blå bild. Så jävla intressant. Puss!


Biltuuur sen!

Godmorgon! Sitter på bussen just nu! Efter skolan idag ska jag hem och packa lite, för över helgen ska jag till min kompis mamma! Hon bor inte riktigt här, så vi får åka bil en stund :) Det kommer bli kul! Jag uppdaterar mer sen, puss!


Torsdags-mys

Rubriken TALAR.


Linnish

Är hemma med Linn nu, vi ska typ ta mellis! Puss❤


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

Till alla som läser och till alla i världen, GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! Önskar er all lycka! Dock inkluderar det inte Hitler och typ Brejvik, men ni fattar principen.
PUSS!
Linn in da single, and me in da heart.


Godnatt!

Sov sött allihopa!
Visste ni förresten? Jag läste om att flera forskare har kommit fram till att det är jättesvårt att veta om någon sover eller inte! Man kan nämligen ta små tupplurar med ögonen öppna. Det betyder, att man sover ibland fastän man inte är medveten om det, haha! ❤
Se till att få mycket sömn nu! För när man sover bearbetar hjärnan all ny information som den har fått under dagen, och det är bra! Så tänk på att sova mycket, och gott! Puss på er!
GAMMALBILD-VARNING


Ville bara säga ett snabbt hej! Ni är underbara ❤ puss


Men gud!

Hallooo! 
Idag har jag blivit en aning bättre! Vi ska se om jag sover bort det mesta, isåfall går jag till skolan imorgon! Skönt, faktiskt. Ganska jobbigt att ligga i en säng och hosta hela dagarna, liksom Fredag, Lördag och Söndag.. Men nu har jag varit ute idag. Lol, tänk om jag blir ännu mer förkyld. Hehe, men jag tror inte det. Det enda jag har gjort idag är att sova länge, kollat på TV, gjort varm choklad och gått ut. Och nu då? Jag tror jag ska kolla lite Pretty Little Liars! Är man fast så är man. Puss! ♥
 
Juste! Hörde ni om Taylor Swift, hur hon totallt nobbade Harry (Harry Styles) i direktsänding? Så jävla äcklig, skulle kunna trampa henne i ansiktet. Okej, hon nämnde inte hans namn, men kolla. Igår på Grammys så skulle hon uppträda med sin låt "We Are Never Getting Back Together", och i sitt lilla stick där hon pratar, ni vet? Då sa hon: "So he calls me and he's like I still love you... and I'm like, I'm sorry, I'm busy opening up for the Grammys.." och sen ba: "WEE ARE NEVER EVER EVER.." bla bla bla..
 
SÅ SA HON. KAN NI FATTA? Såklart att hon snackade om Harry, seriöst kolla på videon så fattar ni vad jag menar. När hon ska imitera Harry med "I still love you..." så har hon fulaste och sämsta brittiska accenten. JAG HATAR HENNE! Ha en bra dag.
Tur att Haylor är över. -.-

Sommar!

Saknar sommar! ♥
Vet inte hur ni känner, men sommar är lätt bästa årstiden. Jag och Linn tänkte egentligen berätta i vårt videoinlägg om våra sommar-planer inför bloggen, men vi glömde. Oops! Men vi berättar mer snart, och det kommer bli så roligt! Det enda jag kan avslöja är att sommaren kommer bli jätterolig, och vi hoppas att ni ska kunna ta del av den!
 
Nu är det bara att uthärda den låååånga vintern/våren för att sedan börja märka ett par sommartecken som leder oss in till summerluuvet! Har så mycket planer inför sommaren, kan typ inte vänta, lol. Puss på er! (egentagna bilder)
 
 

Sjuk..

Hey!
Fattar inte att jag fortfarande är sjuk? :( 
Har blivit ännu värre, värsta mardrömmen.. Vet inte om jag kommer imorgon till skolan, då krävs ett mirakel! Haha jag känner att mina inlägg bara blir deppiga när jag klagar om hur sjuk jag är :p 
Iallafall, idag har jag nördat Pretty Little Liars hela dagen, lol. IT'S MAH DRUG. Ha det gött, puss!
- A
Ohmahgawd ;)

Trååååk!

Heeyy guuys!!
 
Har inte gjort så mkt idag, var i stallet imorse och kom hem vid 11 ungefär♥
Tror att jag ska lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt av Glee! Så jäkla bra serie asså!
Kolla på den! Man blir så glad lixom hahahaha^^
Jag är på andra säsongen redan (har inte kollat så länge) och jag kollar på One Tree Hill och Pretty Little Liars samtidigt som Glee!
Helt otroliga är dom! Aja här kommer lite Glee bilder!
 
Ha det bra gleeks ;)

Mello!

Kollar på Mello just nu, haha så jävla fult när Mamma dansar till "Pensioner"..
Vad har ni för er ikväll? :) Har inga planer förutom att bli frisk! Vi hörs sen, lovar! ♥
Egentageeen, hehe.

Åh förlåt :(

Fan va jag har svikit er.. Har snart inte bloggat på en vecka... Känner mig hemsk.. Men jag har verkligen inte glömt er, jag har bara inte haft tid.. Varit lite halv deppig... Och har kollat sååå mkt på Glee, HELT FAST! Helt otroligt grym serie, jag skriver mer senare, Puss♥

Fokiwa

Är jag den ända som älskar Foki? Hon är sjukt söt och har bästa klädsmaken! Hon har ju ett eget varumärke, Fokiwa! Var längesen jag var inne där men jag tänkte visa lite saker som jag skulle vilja ha!
Flower Mobile Charm
Mobilsmycke! :)
Stacy Bag
Ta en titt på sidan ni också! 
http://www.fokiwa.se/ 

Fredag!

HEY! Äntligen Fredag! :) 
Just nu kollar hela familjen på Gladiatorerna, dessvärre inget jag har fastnat för :) Idag har jag kollat på Pretty Little Liars hela dagen, och faan va den är bra! ♥ Hoppas ni får en underbar kväll och äter mycket gott! Puss :)
Mmm.. ;)

Hemma

Haj! Blev hemma idag, tror att jag blev sjuk under natten.. :/ Så nu är jag hemma och har typ kollat på tv, sovit och hållit på med mobilen.. Japp, puss på er! Stay happy!


Pll!

Hey! :) Alice här!
Jag tänkte bara snabbt droppa in och säga att det har varit en sjukt jobbig dag, vet inte riktigt varför men jag har bara varit så himla trött och haft jätteont i halsen. :( Jag vet inte om jag kommer till skolan imorgon, men isåfall berättar jag det. Nu blir det PLL, alltså Pretty Little Liars! Har fastnat igen, hehe. Men seriöst, det är en gaaalet bra serie som jag starkt rekommenderar! :) Puss!
Egentagen bild btw, saknar sommaren! :(

Serier?

Heeej! Hur mår ni? (:
Idag har det varit en helt vanlig Tisdag, jag gick hem efter skolan och typ tog mellis. Sedan kollade jag på Skönheten Och Odjuret ;) Haha bara för att jag inte har något liv! Men på riktigt, den är den bästa Disney-filmen, lätt! Hiss på den! Nu ska jag kanske kolla lite serier, typ One Three Hill eller Glee. Vi får se, jag fastnade inte riktigt i Glee, men jaja. Puss!

Måndag nudå!

Hej! Idag är det måndag, ny start på veckan. Nöjda med videorna? Haha hoppas det. Vi kommer göra mycket mer videoinlägg i framtiden, fast med Videofy, tror jag det hette. Aja, vi hörs sen babes. Puss!


Svaren är äntligen här!

Här är dom!
Hope you'll enjoy!♥
Faan va vi ser fula ut haha.. No hate på min fjortis röst (Linn)
Puss på er och hoppas att ni blev nöjda med svaren :*

Bilder♥

JAVANNAH!!♥♥
Alla bilderna kommer från tumblr!

Black & White


Väntan är över!

Idag kommer svaren upp på fråestunden, vi är så ledsna för att ni fått vänta!
Nu är iaf väntan över och Alice är på väg hit för att vi ska göra om videorna och redigera dom!
 
Förut när vi spelade inte videon så blev ena delen 30 minuter lång och del två 5 minuter lång.. 
och jag VET att ni inte hade orkat kolla på hela om den hade varit 30 minuter lång, jag orkar knappt kolla på 5 minuter långa videoinlägg..
Sen gjorde vi lite misstag också, t.ex. sa saker som vi inte borde som inte gick att redigera bort osv..
 
Men nu ska vi köra på riktigt, dessutom såg jag ut som en fjortis när vi filmade så det blev inte så bra haha..
 
Aja nu ska jag ladda ner lite videoredigerings program som vi kan redigera i
Vi hörs senare!♥
 
(Lite bilder får ni också haha)

:(

Det kommer ta ett tag som ni ser..:/


Redo?

Okej alla kära! Haha, nu ska vi börja filma så nästa inlägg kommer (förhoppningsvis) innehålla en video!:D Puss på er! ❤


Tagga ikväll!

Ja, ikväll ska ni få svar på era frågor:) Hoppas ni kollar! Nu är jag i skolan, och jag ska ha matteprov.. Slutar halv fyra så fml på hög nivå, men när skolan är slut så blir det roligare så jag bloggar då!:) puss!
BY THE WAY! Harry Styles från One Direction fyller 19 år idag så GRATTIS ÄLSKLING! Det här gjorde vi imorse;)