One direction!

Hej! Jo, haha min och Linn's lilla ruta där det står lite om bloggen och oss, där står det att om ni inte är Directioners eller Beliebers så kan ni lämna vår blogg. Självklart är det ett skämt! Vi vill jättegärna att ni stannar kvar, oavsett om ni gillar One Direction och Justin Bieber eller inte. Men om ni gillar 1D eller Justin, så har ni ännu en anledning att stanna! ;) Vi är nämligen de största Directioners som finns! Vi älskar dem och deras musik, stödjer dem genom allt och vårt liv består i stort sett av dem. Haha, galna? Ja, ganska! :p One Direction består då alltså av fem stycken killar, som alla deltog i X-factor enskilt. När de egentligen blev utröstade bestämde sig juryn för att behålla dem, som en ihopsatt grupp. De kände alltså inte varandra, utan blev istället världens kändaste band! Harry Styles: Han föddes i Cheshire i England, den första februari. Harry är känd som den romantiska och flörtiga i gruppen, och han älskar katter.
Louis Tomlinson: Han föddes i Doncaster i England, den 24:e December. Louis är känd som den roliga och spontana i gruppen, och han älskar sin "påhitte-duva", Kevin.
Niall Horan: Han föddes i Mullingar på Irland, den 13:e September. Niall är känd som den glada, irländska killen som är största fanet av Justin Bieber! Hur gulligt är inte det?
Zayn Malik: Han föddes i Bradford i England, den 12:e januari. Han är känd som den lite mystiska, men självsäkra killen i gruppen, och han älskar att säga: VAS HAPPENIN'?
Liam Payne: Han föddes i Wolverhampton i England, den 29:de augusti. Han är känd som den smarta, men gulliga killen, och han älskar sköldpaddor, men har en stor fobi för skedar.
Lyssna på deras nya album "Take Me Home", för att få en hint av hur deras musik är och hur de låter. Vi kommer publicera mycket One Direction, så håll ögonen öppna om ni gillar dem! Känner att det här inlägget blev väldigt långt, men aja. Ha en fortsatt bra kväll, puss!

Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: